Je bent slechts enkele stappen verwijderd van het lekkerste museum van Nederland!

Sjakie’s Chocolademuseum

Sjakie’s Chocolademuseum

Sjakies’ Chocolade Museum is het enige chocolademuseum in Nederland dat zo’n uitgebreid assortiment aan chocolade in huis heeft. Hier ervaar je cacao en laten wij je chocolade zien, ruiken, voelen, proeven en beleven. 

Wij vertellen het verhaal van boon tot chocolade en alles wat daarbij hoort. In de sfeervolle ruimte nemen wij je mee naar Afrika, midden in de cacaoplantages.  

Een volwaardig bezoek aan Sjakie’s Chocolademuseum duurt volgens ons 150 minuten. 

 Het museum is ivm de Coronamaatregelen nog GESLOTEN! Het is dus NIET mogelijk om een tijdsslot te reserveren. Hou onze site in de gaten wanneer we U weer kunnen verwelkomen.

Bel of mail ons uiterlijk een dag van tevoren om jouw tijdslot in te plannen ( 0118 855156 of info@chocolatelover.nl tussen 11:00 – 12:00 uur ). Dit geldt ook als je in het bezit bent van Gift 4 You, cadeaubon of SOCIAL DEAL    

Kosten

€9,50 entree voor volwassenen

€5,00 entree voor kinderen van 5 t/m 12 jaar
Gratis voor kinderen tot 5 jaar

€2,00 Om jouw chocolade ervaring compleet te maken en de hygiëne te kunnen garanderen, hebben we een proeverij samengesteld. Wij vragen hiervoor €2,- bijdrage per box, vanwege de hoge kosten voor het aanschaffen hiervan. Wij vragen hiervoor je begrip.  

Inclusief

Informatiepakket van boon tot chocolade.

Proef ruim 30 soorten chocolades en ontdek jouw favoriet!

Het museum is uitgebreid tot een ware smaakbeleving
Voor onze jongste bezoekers hebben we een leuk knutsel setje

Demonstratie in het Chocolate Lovers atelier (Tijdelijk niet mogelijk. Maar je ticket blijft een jaar na aankoop geldig. Dus kom nog een keertje terug om alsnog de demonstratie te ervaren!)

Openingstijden

Sjakie’s Chocolademuseum | Vlasmarkt 51
Maandag t/m zaterdag 11.00 tot 17.00 uur

Eerste zondag van de maand: 11.00 tot 17.00 uur

Sjakie’s Zeeuwse Cadeauwinkel | Langeviele 65

Maandag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Eerste zondag van de maand: 11.00 tot 17.00 uur

Chocolate Lovers winkel en atelier | Vlasmarkt 45
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur
 

Veiligheid maatregelen

Vanwege de huidige omstandigheden omtrent COVID-19, zorgen wij door middel van onze veiligheid- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, ervoor dat u zich zo fijn en prettig mogelijk door het museum kunt bewegen. Om de doorstroom van het museum en de 1,5 m afstand te kunnen garanderen, werken we met tijdsvakken van 5 minuten PER GEZELSCHAP (Max. 2 personen) of personen die behoren tot een huishouden. 

Maatregelen bijzondere omstandigheden COVID-19   

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers staan altijd voorop. Neemt u voordat u naar het museum komt ons 1,5 m museumprotocol goed door en lees ook wat wij van u en uw gezelschap verwachten. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring. Alvast bedankt voor uw begrip en welkom terug! 

Museum protocol Sjakie’s Chocolademuseum