Tickets en tijdsloten

Vanwege de huidige omstandigheden omtrend COVID-19, zorgen wij door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, ervoor dat u zich zo fijn en prettig mogelijk door het museum kunt bewegen. Om de doorstroom van het museum en de 1,5m afstand te kunnen garanderen, werken we met tijdsvakken van 5 minuten PER GEZELSCHAP (max. 2 personen) of personen die behoren tot een huishouden. 

RESERVEER TICKETS

Bel of mail ons uiterlijk een dag van tevoren om jouw tijdslot in te plannen (0118 855156 tussen 11:00 – 12:00u. of info@chocolatelover.nl). Dit geldt ook als je in het bezit bent van Gift 4 you, cadeaubon of SOCIAL DEAL TICKET IN JE BEZIT?   

De komende tijd is het nodig om PER GEZELSCHAP online een datum te reserveren voor je bezoek. 

Vanwege de huidige omstandigheden omtrend COVID-19, zorgen wij door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, ervoor dat u zich zo fijn en prettig mogelijk door het museum kunt bewegen. Om de doorstroom van het museum en de 1,5m afstand te kunnen garanderen, werken we met tijdsvakken van 5 minuten per bezoekerskoppel (max. 2 personen) of personen die behoren tot een huishouden.   

Gift 4 you, cadeaubon of SOCIAL DEAL TICKET IN JE BEZIT? Bel of mail ons uiterlijk een dag van tevoren om jouw tijdslot in te plannen (0118 855156 tussen 11:00 – 12:00u. of info@chocolatelover.nl)

Sjakies’ Chocolade Museum is het enige chocolademuseum in Nederland dat zo’n uitgebreid assortiment aan chocolade in huis heeft. Hier ervaar je cacao en laten wij je chocolade zien, ruiken, voelen, proeven en beleven. 

Wij vertellen het verhaal van boon tot chocolade en alles wat daarbij hoort. In de sfeervolle ruimte nemen wij je mee naar Afrika, midden in de cacaoplantages.  

Een volwaardig bezoek aan Sjakie’s Chocolademuseum duurt volgens ons 150 minuten.   

Kosten

€9,50 entree voor volwassenen

€5,00 entree voor kinderen van 5 t/m 12 jaar 
Gratis voor kinderen tot 5 jaar

€2,00 Om jouw chocolade ervaring compleet te maken en de hygiëne te kunnen garanderen, hebben we een proeverij samengesteld. Wij vragen hiervoor €2,- bijdrage per box, vanwege de hoge kosten voor het aanschaffen hiervan. Wij vragen hiervoor je begrip. 

Inclusief
– Informatiepakket van boon tot chocolade
– Demonstratie in het Chocolate Lovers atelier (Tijdelijk niet mogelijk. Maar je ticket blijft een jaar na aankoop geldig. Dus kom nog een keertje terug om alsnog de demonstratie te ervaren!)
– Proef ruim 30 soorten chocolades en ontdek jouw favoriet!
– Het museum is uitgebreid tot een ware smaakbeleving
– Voor onze jongste bezoekers hebben we een leuk knutselsetje 

 Maatregelen bijzondere omstandigheden COVID-19

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers staan altijd voorop. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou en je gezelschap verwachten. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring, ook in het donker.

Bezoekers zijn verplicht om  een MONDKAPJE te dragen.  Je kunt deze zelf meenemen of bij ons aan de kassa kopen.

Kosten mondkapje per stuk:
Wegwerp        €1,00
Uitwasbaar    €5,00

 Alvast bedankt voor uw begrip en tot snel!

 MUSEUMPROTOCOL SJAKIES’ CHOCOLADEMUSEUM   

 Wij vragen elke bezoeker zich te houden aan de regels RIVM, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Openingstijden

Sjakie’s Chocolademuseum | Vlasmarkt 51
Dinsdag t/m zaterdag 11.00 tot 17.00 uur

Eerste zondag van de maand: 11:00 tot 17:00uur

Sjakies’ Zeeuwse Cadeauwinkel | Langeviele 65

Maandag t/m zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Eerste zondag van de maand: 11:00 tot 17:00uur

Chocolate Lovers winkel en atelier | Vlasmarkt 45
 Maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00uur 

Tijdens de schoolvakanties zijn wij 7 dagen per week geopend van 11:00u. tot 17:00u.