Wij zijn een non-profit organisatie en willen graag binnen 5 jaar de Willie Wonka Villa realiseren.

Dit doen we doormiddel van leuke acties, evenementen en de verkoop van Chocolade. Hiervoor zoeken we leuke/bijzondere partners die ons steunen in materialen, diensten en/of financiën.

Via het formulier op deze pagina kun je aangeven waarin je onze partner wilt worden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

15 + 6 =

Sponsorloop

Jaarlijks worden er vele acties georganiseerd voor Stichting Chocolate Lovers. Daar zijn we heel erg blij mee, want de stichting is voor haar inkomsten grotendeels afhankelijk van een ieders inzet. We hebben materialen ontwikkelt voor de organisatie van een sponsorloop. Wij nodigen u van harte uit om in actie te komen, zodat wij heel snel de Willie Wonka Villa kunnen gaan realiseren en heel veel gezinnen met langdurig zieke kindjes een vakantie kunnen aanbieden. Onze dank is groot!

Nalatenschap

Een van de manieren waarop u de Willie Wonka Villa  kunt steunen, is door middel van een nalatenschap. Dit houdt in dat u na uw overlijden een bedrag nalaat aan Stichting Chocolate Lovers t.b.v. de Willie Wonka Villa. Omdat goede doelen zijn vrijgesteld van belastingen over nalatenschappen, komt dit bedrag volledig ten goede aan de Willie Wonka Villa. Stichting Chocolate Lovers heeft een ANBI-beschikking.

Er zijn twee mogelijkheden waarop u Stichting Chocolate Lovers kunt steunen door middel van nalatenschap. U kunt Stichting Chocolate Lovers opnemen als (mede-)erfgenaam en zo een vast percentage van uw erfenis aan de stichting schenken. Ook is het mogelijk om een legaat op te nemen in uw testament. Met een legaat hoeft u Stichting Chocolate Lovers niet te benoemen als erfgenaam en kunt u toch een schenking opnemen.

 

Wilt u meer weten? Uw notaris kan u alles vertellen over nalatenschappen.

Organiseer een actie voor Stichting Chocolate Lovers en de Willie Wonka Villa

Stichting Chocolate Lovers heeft uw steun hard nodig! Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen en serviceclubs kunnen de stichting steunen door zelf een actie op te zetten. Door dit soort acties kan onze stichting de Willie Wonka Villa gaan realiseren.

Stichting Chocolate Lovers helpt u graag bij het opzetten van uw actie. We begeleiden u waar we kunnen met onze kennis en expertise. Daarnaast kunnen we  materialen beschikbaar stellen die u kunt gebruiken bij uw actie.

Relatiegeschenken om ook andere te verwennen

Heeft u een bedrijf en geeft u wel eens relatiegeschenken? Of wilt u de medewerkers verwennen met iets lekkers? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Voor ons is niets te gek als het om chocolade gaat.

Doneren, eenmalig of structureel

Wil jij ons helpen deze Willie Wonka Villa te realiseren en wil je eenmalig of structureel een donatie doen? Wij zijn een ANBI Stichting, uw giften zijn daardoor te verrekenen met de belasting aangifte, meer informatie hierover of een factuur, stuur een mail naar goudenticket@williewonkavilla.nl

Materialen ter ondersteuning

Om al onze ideeën en wensen te kunnen realiseren zijn er nog verschillende materialen/diensten nodig.

Op dit moment zijn we druk bezig om een of meerdere partners te vinden die een 8 persoons bus ter beschikking willen stellen, een heuse Willie Wonka Mobiel zodat we het hele land door kunnen om langdurig/ernstig zieke kindjes aan mooie momenten te helpen.

Verder zijn we nog op zoek naar:
  • Beachvlaggen, met een door ons aangegeven ontwerp
  • Afzetpaaltjes met koorden
  • Diverse soorten drukwerk volgens eigen ontwerp (kleine oplagen)
  • RVS werkbanken
  • Kunststof opslag/transport bakken

Voor meer informatie hierover kunt u een mail sturen naar sjakie@williewonkavilla.nl