WAT ALS JE MET ELKE HAP CHOCOLADE IEMAND ANDERS KUNT HELPEN? 

Sjakie’s Chocolade Museum en Sjakie’s Zeeuwse Cadeauwinkel zijn beiden initiatieven van Stichting Chocolate Lovers.  De gehele opbrengst van zowel het museum als de  2 winkels, gaat naar onze stichting.

In 2019 hebben we meer dan 500 kinderen die langdurig of terminaal ziek zijn, een mooi moment bezorgd of laatste wens vervuld. Maar we willen meer doen in de toekomst! Daarom zetten we ons in voor een nieuw project; Willie Wonka Villa.

WAT IS DAT?

De Willie Wonka Villa is een vakantieverblijf, waar meerdere gezinnen met langdurig en/of ernstig zieke kinderen kunnen verblijven. Het verblijf bestaat uit 12 appartementen waar specifieke faciliteiten aangeboden worden, waarbij zorg op maat mogelijk is. Zodoende kunnen gezinnen genieten van een onbezorgde vakantie met als doel; genieten en ontzorgen.

 

MET WIE EN HOE?
Samen met partners uit de zorg, overheid en ondernemers zijn we bezig om een solide netwerk te vormen om dit plan mogelijk te maken. Deze basis van expertise partners moeten ervoor zorgen dat er in de Willie Wonka Villa de juiste zorg aangeboden kan worden aan deze kinderen met hun familie.
Naast onze opbrengsten uit ons eigen atelier en het museum, zijn wij altijd op zoek naar fondsen, sponsoren en donateurs die dit project financieel een warm hart toe dragen.

Wil jij bijdragen aan de realisatie van de Willie Wonka Villa?

Doneer op NL20RABO 0331357321 t.n.v. Willie Wonka Villa o.v.v. vermelding: ik steun…

Denk en doe met ons mee!
Al onze activiteiten in de winkel, het museum en ons atelier, acties en evenementen die we organiseren, komen ten goede aan de Willie Wonka Villa. Maar je kunt ook helpen door ons te ondersteunen met materialen, diensten en/of een financiële bijdrage.

Wil je met ons meedenken of helpen?

Laat een berichtje achter. Dan nemen we graag en zo snel mogelijk contact met je op!

Partner worden of wil je helpen? Stuur een berichtje!

3 + 3 =