Wat als…je met elke hap chocolade iemand anders kunt helpen?

Stichting Chocolate Lovers werd in 2013 opgericht door 10 vrienden die ieder voor zich een heftige periode van verlies, ziekte of overlijden achter de rug hadden. Deze vrienden wilden dit daarmee gepaard gaande verdriet ombuigen in kracht; de stichting werd opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met bijna 50 vrijwilligers die zich dag in, dag uit, belangeloos inzetten.

Afgelopen jaar hebben we meer dan 500 kinderen die langdurig ziek zijn, een mooi moment bezorgd of laatste wens vervuld. Maar we willen meer doen in de toekomst! Daarom zetten we ons in voor een nieuw project; Willy Wonka Villa

Wat is dat?

De Willy Wonka Villa is een vakantieverblijf, waar meerdere gezinnen met langdurig en/of ernstig zieke kinderen kunnen verblijven. Het verblijf bestaat uit 12 appartementen waar specifieke faciliteiten aangeboden worden, waarbij zorg op maat mogelijk is. Zodoende kunnen gezinnen genieten van een onbezorgde vakantie met als doel; genieten en ontzorgen.

Met wie en hoe?

Samen met partners uit de zorg, overheid en ondernemers zijn we bezig om een solide netwerk te vormen om dit plan mogelijk te maken. Deze basis van expertise partners moeten ervoor zorgen dat er in de Willy Wonka Villa de juiste zorg aangeboden kan worden aan deze kinderen met hun familie.
Naast onze opbrengsten uit ons eigen atelier en het museum, zijn wij altijd op zoek naar fondsen, sponsoren en donateurs die dit project financieel een warm hart toe dragen.

 

Wil jij bijdragen aan de realisatie van de Willie Wonka Villa?

Doneer op NL20RABO 0331357321 t.n.v. Willie Wonka Villa o.v.v. vermelding: ik steun…

Denk en doe met ons mee!
Al onze activiteiten in de winkel, het museum en ons atelier, maar acties en evenementen die we organiseren, komen ten goede aan de Willie Wonka Villa. Maar je kunt ook helpen door ons te ondersteunen met materialen, diensten en/of financiële bijdragen.

Wil je met ons meedenken of helpen?

Laat een berichtje achter. Dan nemen we graag contact met je op!. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Partner worden of wil je helpen? Stuur een berichtje!

4 + 8 =