U kunt de realisatie van de Willie Wonka Villa ondersteunen met een financiële bijdrage. Maak uw donatie over op NL20RABO 0331357321 t.n.v. Willie WOnka Villa met de vermelding: ik steun..

Wordt partner
Al onze activiteiten in de Winkel en de Galerie, maar ook de organisatie van acties en evenementen, komen ten goede aan de Willie Wonka Villa. U kunt helpen door ons te ondersteunen met materialen, diensten en / of financiële bijdragen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden om de Villa te realiseren.

In het formulier kunt u aangeven op welke manier u ons wilt ondersteunen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Partner worden:

15 + 4 =

Doneren

Wilt u ons helpen de Willie Wonka Villa te realiseren door middel van een eenmalig of structurele donatie? Wij zijn een ANBI Stichting, uw donatie is fiscaal aftrekbaar. Interesse? Stuur een mail naar goudenticket@williewonkavilla.nl.

Chocolade als relatiegeschenk

Heeft u een bedrijf en geeft u wel eens relatiegeschenken? Of wilt u de medewerkers verwennen met iets lekkers? Vraag om een vrijblijvende offerte.

Materialen ter ondersteuning

Om onze wensen te realiseren zijn allerlei materialen en diensten nodig. Zo zijn wij op dit moment op zoek naar één of meerdere partners die een 8 persoons bus ter beschikking kunnen stellen, een heuse Willie Wonka Mobiel die we kunnen inzetten bij onze acties voor langdurig zieke kinderen.

Nalatenschap

U kunt de Willie Wonka Villa steunen door middel van een nalatenschap. Omdat goede doelen zijn vrijgesteld van belastingen over nalatenschappen, komt dit bedrag volledig ten goede aan de Willie Wonka Villa. Stichting Chocolate Lovers heeft een ANBI-status.

U kunt Stichting Chocolate Lovers opnemen als (mede-)erfgenaam en zo een vast percentage van uw erfenis aan de stichting schenken. Ook is het mogelijk om een legaat op te nemen in uw testament. Met een legaat hoeft u Stichting Chocolate Lovers niet te benoemen als erfgenaam en kunt u toch een schenking opnemen. 

Wilt u meer weten? Uw notaris kan u alles vertellen over nalatenschappen.

Organiseer een actie

Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen en serviceclubs kunnen de stichting steunen door zelf een actie op te zetten. Wij helpen u graag bij het opzetten van uw actie met onze kennis en expertise. Daarnaast kunnen we materialen beschikbaar stellen die u kunt gebruiken bij uw actie.

Verder zijn we nog op zoek naar:

  • Beachvlaggen, met een door ons aangegeven ontwerp
  • Afzetpaaltjes met koorden
  • Diverse soorten drukwerk volgens eigen ontwerp (kleine oplagen)
  • RVS werkbanken
  • Kunststof opslag/transport bakken

Voor meer informatie hierover kunt u een mail sturen naar sjakie@williewonkavilla.nl.